Kategórie
Môj blog

Opäť podcastujem

Áno, ale prečo takto? Prečo je to textový príspevok, keďže podcastujem?

Mnoho mladých ľudí a tiež ľudia, ktorí nechcú čumieť do obrazoviek počítačov, či smartfónov zvyknú počúvať podcasty. Výhodou toho je to, že sa môžu pokojne venovať aj inej činnosti. Aj ja som tomu prepadol a občas som aj tu na Eltene podcastoval, ale stále to bol blogový podcast.

Čo sa teda mení?

Dobrá otázka. Rozhodol som sa zodvihnúť láťku vyššie a poď ho na Anchor.fm. Ten sa mi osvedčil po mnohých stránkach, ale hlavne je prístupný a mnoho ľudí sa postupne začína sťahovať s Podbeanu preč na Anchor.fm. Aspoň tak som počul, ale pravda to byť nemusí. Okrem toho existujú aj iné podcastové služby, ale Anchor.fm mi odporúčali nevidiaci. Vyskúšal som to a neľutujem to. V súčastnej dobe mám už niekoľko epizód nahratých a plánujem ďalšie. Možno budú aj série vrámci podcastu, to sa ešte uvidí.

Vysvetľuje to mnohé

Možno práve táto vec vysvetľuje mnohé, ale hlavne to, prečo som tu dlho neprispieval. Aj moje staré blogy chátrajú. Na druhej strane stále aktualizujem moju stránku so Spotify playlistami, ktorá sa nachádza na blogu Globe of music. Okrem toho pracujem aj na playlistoch pre môj ďalší blog.

Éra blogov pomaly končí. Na toto ma upozornili moji kamaráti a hoci si nevidiaci prečítajú text cez čítač obrazovky, vidiaci musia stále pozerať na svoje obrazovky a čítať text. Okrem toho keď jazdíte autom, audio kniha, či podcast sa vám zíde.

Ak ma chcete priamo nájsť, stačí kliknúť na Tanuki space podcast a hneď ste na mojom podcaste. Čo sa týka tém tohto podcastu, je jasné, že rýpnem do kadečoho. Napriek tomu ostanú v mojom podcaste stále témy, ako hudba, alebo jazyky. Možno tam nahrám aj reláciu o hre na ukulele, kto ho vie. Okrem toho som môj podcast poslal aj do rôznych katalógov s podcastmi, myslím na katalógy slovenských a českých podcastov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

EltenLink